Over ons

Ambacht
Het is een wonder. Dat een ambacht in deze tijden in ere wordt gehouden. Bij Art-Fix wordt het dagdagelijks tot kunst verheven. Een bedrijf dat, volgens het oude ambacht, uw juwelen, ramen, deuren, meubelen in metaal of poorten kan maken. Dit alles op uw maat. Dit alles precies zoals u het wenst. Het is werkelijk een wonder!

Metaal
Centraal bij Art-Fix staan al de soorten metalen. Van bijv. ijzer, edelstaal tot brons, zilver of goud. Ludwig Roger (∞Leuven, 5 oktober 1970) is zaakvoerder van Art-Fix en van opleiding is hij "meester in de beeldende kunsten" (K.A.S.K., Gent), alsook goudsmid en juwelenmaker. Hij heeft beroepshalve een jarenlange ervaring opgebouwd, en kiest nu een geheel eigen weg. Zoals het vroeger werd gemaakt, zo kan het ook nu; duurzaam, origineel, degelijk en persoonlijk. In samenspraak met u zet Ludwig Roger al zijn creativiteit in om tot uw gewenst resultaat te komen. Uw visie wordt zo zijn norm en moule.

Meesterschap
Als een rasechte alchemist zet Ludwig Roger uw ideeën om in een concrete vorm. In samenspraak met hem kunt u duidelijk maken waar u van droomt, wat u wenst en waar u naar uitkijkt. Ware meesterschap is niet enkel datgene kunnen wat het ambacht verlangt. Ware meesterschap berust op de totaliteit: de vrager, de maker en het voorwerp. Het moet dan ook een volstrekt passend resultaat opleveren, typisch -en alleen- voor u. Het is hierdoor dat Art-Fix zich onderscheidt van anderen. Maak een afspraak en kom het zelf zien. U bent van harte welkom!